Čakalna lista za regato Carniola

Regata Carniola je od leta 2015 vedno vnaprej razprodana, ker je zaradi prostora v marinah in zaradi prostora v Dalmatinskih restavracijah omejena na 20 jadrnic.

Prijave so mogoče na čakalno listo, ki se nahaja na tej strani. Žal prostega mesta ne moremo garantirati, ker običajno vsa mesta zasedena z udeleženci prejšnjega leta. V primeru, da se kakšno mesto sprosti bomo najprej obvestili tiste, ki so prijavljeni na čakalno listo.

Na čakalno listo naj se vpiše skiper v imenu Rotary kluba. Skiper je odgovoren, da sestavi ekipo 8 oseb za udeležbo na regati.

Waiting list for regatta Carniola

The Carniola regatta has always been sold out in advance since 2015, because it is limited to 20 yachts due to space in the marinas and due to space in Dalmatian restaurants.

Registration is possible on the waiting list bellow. Unfortunately, we cannot guarantee a free place, because usually all places are occupied by participants from the previous year. In the event that a place becomes available, we will inform those who are registered on the waiting list.

A skipper on behalf of the Rotary Club should sign the waiting list. It is the skipper’s responsibility to assemble a team of 8 persons to participate in the regatta.

Čakalna lista / waiting list:

Spletna stran uporablja piškotke. Za nastavitve piškotkov kliknite tukaj.